Evenimente corporate si business

Preocupări? Exclusiv în grija noastră!

Evenimente corporate și sociale, lansări de produse, team building-uri, conferințe în exterior sau interior, petreceri tematice, gale formale sau informale și cine spectaculoase.
Dacă vă întrebați cine poate organiza oricare dintre aceste propuneri, răspunsul este BOKAA. Situată pe malul lacului Buftea, la mică distanță de București, locația noastră a fost concepută tocmai pentru a găzdui evenimente de lux în 5 saloane generoase, versatile, în care rafinamentul și înclinația către bun gust așteaptă să își încânte invitații și să le ofere, în funcție de preferințe și nevoi, experiența Back to nature events.
Evenimente corporate si business
Un cadru rafinat pentru evenimentul tau perfect

Aflat la 30 minute distanta de inima Bucurestiului , BOKAA este amplasat pe un teren cu o suprafata de peste 30.000 mp situat pe malul Lacului Buftea si ofera o serie de spatii de evenimente remarcabile care inspira creativitate fara limite. A fost conceput cu atentie pentru a integra si celebra frumusetea naturala a zonei, evocand un sentiment de liniste, ca intr-un adevarat vis de fericire. Angajamentul nostru fata de estetica merge mana in mana cu pasiunea de a sarbatori frumusetea naturala si cu atentia minutioasa pentru serviciile exceptionale oferite clientilor nostri.

BOKAA este locul unde toate visele devin realitate.

Locations

Locatiile noastre

Mediterranean
Waterly
B-Lake locatie nunta b-lake
Oasis
Allure
Outside

Cazare

Cazare evenimente

Spatiile de cazare oferite de BOKAA sunt:

Trimiteti-ne o cerere de contact

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, termenii si conditiile site-ului si Politica de confidentialitate