Locatii pentru Cununie

Iubirea necesită un spatiu prielnic celebrarii ei

Care să se ridice la standardele entuziasmului cu care se rostește fiecare „Da!”. Petrecerile special gândite cu ocazia cununiilor civile sunt organizate la Bokaa într-o manieră luxuriantă, în care atenția la detalii se regăsește în fiecare serviciu oferit.
Situată pe malul lacului Buftea, la mică distanță de București, locația noastră a fost concepută tocmai pentru a găzdui evenimente de lux în 5 saloane generoase, versatile, în care rafinamentul și înclinația către bun gust așteaptă să își încânte invitații și să le ofere, în funcție de preferințe și nevoi, experiența Back to nature events.
Locatii pentru Cununie
Un cadru rafinat pentru evenimentul tau perfect

Aflat la 30 minute distanta de inima Bucurestiului , BOKAA este amplasat pe un teren cu o suprafata de peste 30.000 mp situat pe malul Lacului Buftea si ofera o serie de spatii de evenimente remarcabile care inspira creativitate fara limite. A fost conceput cu atentie pentru a integra si celebra frumusetea naturala a zonei, evocand un sentiment de liniste, ca intr-un adevarat vis de fericire. Angajamentul nostru fata de estetica merge mana in mana cu pasiunea de a sarbatori frumusetea naturala si cu atentia minutioasa pentru serviciile exceptionale oferite clientilor nostri.

BOKAA este locul unde toate visele devin realitate.

870+
Clienti multumiti

Locations

Locatiile noastre

Mediterranean
Waterly
B-Lake locatie nunta b-lake
Oasis
Allure
Outside

Cazare

Cazare evenimente

Spatiile de cazare oferite de BOKAA sunt:

Trimiteti-ne o cerere de contact

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, termenii si conditiile site-ului si Politica de confidentialitate