Locatie Cununie @ Bokaa

The new place to Party

Locatie Cununie

Iubirea necesită un spațiu prielnic celebrării ei, care să se ridice la standardele entuziasmului cu care se rostește fiecare „Da!”. Petrecerile special gândite cu ocazia cununiilor civile sunt organizate la Bokaa într-o manieră luxuriantă, în care atenția la detalii se regăsește în fiecare serviciu oferit.

Situată pe malul lacului Buftea, la mică distanță de București, locația noastră a fost concepută tocmai pentru a găzdui evenimente de lux în 4 saloane generoase, versatile, în care rafinamentul și înclinația către bun gust așteaptă să își încânte invitații și să le ofere, în funcție de preferințe și nevoi, experiența Back to nature events.

Preocupări? Exclusiv în grija noastră! Spațiu de parcare pentru 300 de autoturisme, 10 căsuțe cu 2 camere amenajate și dotate în stil mediteranean, meniuri personalizate, decoruri adaptate și experiențe de neuitat pe malul lacului, la piscină sau pe ponton.

Cu profesionalism și dedicare, Bokaa scrie povești aparte despre care veți povesti, mai târziu, cu zâmbetul pe buze, folosindu-se de cuvintele cheie pe care clientul le lasă în grija...naturii.

LOCATIILE NOASTRE

Waterly

B-Lake

Oasis

Piscina Exterioara

Evenimente in aer liber

Allure

CONTACTEAZA-NE