Evenimente Corporate @ Bokaa

The new place to Party

Evenimente Corporate

Evenimente corporate și sociale, lansări de produse, team building-uri, conferințe în exterior sau interior, petreceri tematice, gale formale sau informale și cine spectaculoase.

Dacă vă întrebați cine poate organiza oricare dintre aceste propuneri, răspunsul este BOKAA. Situată pe malul lacului Buftea, la mică distanță de București, locația noastră a fost concepută tocmai pentru a găzdui evenimente de lux în 4 saloane generoase, versatile, în care rafinamentul și înclinația către bun gust așteaptă să își încânte invitații și să le ofere, în funcție de preferințe și nevoi, experiența Back to nature events.

Preocupări? Exclusiv în grija noastră! Spațiu de parcare pentru 300 de autoturisme, 10 căsuțe cu 2 camere amenajate și dotate în stil mediteranean, meniuri personalizate, decoruri adaptate și experiențe de neuitat pe malul lacului, la piscină sau pe ponton.

Cu profesionalism și dedicare, Bokaa scrie povești aparte despre care veți povesti, mai târziu, cu zâmbetul pe buze, folosindu-se de cuvintele cheie pe care clientul le lasă în grija...naturii.

LOCATIILE NOASTRE

Waterly

B-Lake

Oasis

Piscina Exterioara

Evenimente in aer liber

Allure

CONTACTEAZA-NE