Bokaa

The new place to Party

Waterly

Proaspat inaugurat, salonul Waterly este construit astfel incat sa va puteti bucura din plin de privelistea lacului Buftea si sa va ofere luxul si confortul pentru evenimentul dumneavoastra. Printre dotarile salonului se numara terasa, luminile ambientale exterioare feerice, ponton pentru ceremonii si fotografii instagramabile, aer conditionat, caldura, bucatarie proprie si generator back-up pentru a preveni imprevizibilul. In Salonul Waterly se pot organiza evenimente de pana la 300 persoane asezate la masa dar si evenimente tip cocktail de pana la 800 persoane.

B-Lake locatia de eveniment visata

Salonul B - LAKE are vedere panoramica spre lac, este amplasat in mijlocul naturii fiind inconjurat de arbori seculari protejati, include dotarile necesare organizarii unui eveniment de lux iar la decorarea acestuia cuvintele cheie au fost diafanul si puritatea albului, a unui inceput bun si fericit al vietii.
In salonul B – LAKE se pot organiza evenimente de pana la 200 de persoane asezate la mese rotunde sau de pana la 140 persoane asezate la mese dreptunghiulare.

Oasis ballroom pentru orice petrecere

Salonul Oasis are un design modern, cu linii curate si elemente de décor simple si minimaliste fiind alegerea potrivita pentru organizarea unei nunti intime, a unei aniversari sau a unei cine de afaceri cu colaboratorii. Parte intergranta a Salonului Oasis o constituie terasa acoperita, cu vedere la lac si la amenajarea careia am inclus cu grija copacii crescuti pe suprafata destinata acesteia.
In Salonul Oasis se pot organiza evenimente de pana la 140 persoane intr-o amenajare a meselor tip banchet sau de pana la 200 persoane intr-o amenajare a meselor tip cocktail.

Piscina Exterioara

Cand esti in cautarea unei piscine pentru inchiriere in exclusivitate, cu siguranta nu vei avea multe optiuni, insa, la noi acest lucru este posibil. Piscina poate fi inchiriata pentru orice tip de eveniment: aniversare, nunta, petrecere tematica, petrecere pentru copii.
In zona piscinei iti punem la dispozitie: bar propriu, zona bufet, zona de lounge, lumini ambientale, sezlonguri, ponton amenajat de pe care poti admira privelistea lacului Buftea.

Allure cel mai intim salon

Salonul Allure este cel mai intim salon al Bokaa, cu o amenajare curata, simpla si de un bun gust ireprosabil atmosfera creata este de caldura si apartenenta.
Salonul Allure va ofera acces la terasa acoperita, cu vedere la lac si la amenajarea careia am inclus cu grija copacii crescuti pe suprafata destinata acesteia.

CONTACTEAZA-NE